Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

Over ons

Mr. M.J.Blokzijl is een ervaren advocaat met kennis van (rechts)zaken. Het kantoor staat bekend om zijn onafhankelijkheid, slagvaardigheid en directe aanpak. Ons motto: "Wij helpen u graag, en als wij het niet weten, dan zoeken we (met u) een oplossing, binnen of buiten ons kantoor". Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Specialisatie op de navolgende rechtsgebieden:

Het laatste onderwerp is geen rechtsgebied, maar misschien wel de belangrijkste van alle voorgaande onderwerpen. Indien u op zoek bent naar een advocaat, staat u voor de vraag 'welk kantoor kan mij het beste helpen'?. Een dilemma als u geen kennis of ervaring hebt met advocatenkantoren. Wij kunnen u met dit dilemma op twee manieren van dienst zijn: 1. wij helpen u bij het zoeken van de juiste advocaat voor uw juridische vraag; bel gerust en wij denken vrijblijvend met u mee, of 2. wij geven u een second opinion, indien u reeds van een advocaat een advies heeft ontvangen. In een gesprek van nog geen uur weet u dan waar u aan toe bent, en wat het beste is te doen. Niet altijd is de gang naar de rechter een goede keuze. Wij zullen u onafhankelijk en objectief adviseren; en met onze meer dan 30-jarige ervaring in de advocatuur weten wij waar we over spreken.

Voor andere onderwerpen op het gebied van rechtshulp kun u natuurlijk ook bij Blokzijl Advocaten terecht. Mochten wij niet de expertise in huis hebben, dan zullen wij u altijd doorverwijzen naar een gedegen specialist op het door u genoemde rechtsgebied.

Blokzijl Advocaten is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en de Geschillencommissie. Daarnaast werken wij op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand. 

 

Kosten van rechtsbijstand

Wij werken voornamelijk op basis van een uurtarief, danwel een vaste prijsafspraak. Afhankelijk van de rechtsvraag verleent ons kantoor ook rechtshulp op basis van zogenaamde 'toevoeging', hetgeen inhoudt dat indien u de kosten van rechtsbijstand niet zelf kunt betalen, en in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten rechtsbijstand door de overheid, deze dan worden vergoed door de Staat (zie verder rvr.org) Neemt u gerust contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Ook voor procesondersteuning (voorheen de afdeling procuraten) bent u bij Blokzijl Advocaten aan het juiste adres. Wij kunnen direct actie ondernemen indien er bijvoorbeeld met spoed een beslagrekest bij de voorzieningenrechter moet worden ingediend. Ook het vervolgtraject (zoals het instrueren van de deurwaarder voor het leggen van beslag of het uitbrengen van exploiten) kunnen wij voor u verzorgen. Betrouwbaarheid, volstrekte onafhankelijkheid en kennis van zaken staan bij ons voorop; u krijgt van ons een objectief en eerlijk advies, waarbij enkel naar uw belang wordt gekeken.

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Help mij verder!

Contact

Blokzijl Advocaat

Heresingel 4
9711 ES Groningen

050 - 311 30 01
info@blokzijladvocaten.nl